Reiki

Bij een reiki-behandeling wordt er met handoplegging gewerkt. Door de handen op lichaam te leggen verzacht de pijn of gaat de pijn zelfs helemaal weg. 

Je kan het inzetten bij veel medische klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, migraine, rugklachten, eczeem, maar ook als je mentaal ergens tegenaan loopt, en veel meer. Reiki kan je ook preventief inzetten.

Sporten in de buitenlucht

Reiki behandelingen

Ik geef mijn 1-op-1 reiki behandelingen in mijn mijn praktijk aan huis in Haaften en richt mij specifiek op vrouwen. 

Tarief:

  • Een losse behandeling: €42,-
  • Bundel van 3 behandelingen: €118,- (10 weken geldig)

Ben je nieuwsgierig en sta je hiervoor open? Plan dan hieronder in mijn kalender jouw Reiki moment in. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.
Scroll verder naar beneden voor mijn planner zodat je deze jouw Reiki moment zelf kan inplannen.

Wist je dat ik ook een 1:1 traject heb waarin ik je door middel van Reiki voor een langere periode kan begeleiden en coachen? Lees meer hierover op mijn pagina over het 1:1 traject.

Soms is er meer aan de hand dan we denken en is er meer nodig om om te kunnen gaan met fysieke en emotionele klachten. Vaak spelen klachten al veel langer en hebben ze je meer te vertellen.

Hiervoor heb ik mijn 1:1 traject ontwikkeld. In dit traject van 4 maanden ga ik je door middel van Reiki begeleiden en coachen. Lees meer hierover op mijn pagina over het 1:1 traject.

Heb je interesse of een vraag, en wil je liever eerst nog even overleggen?

E-mail
Stuur dan een e-mail naar: jessica@puurjessica.nl

Telefoonnummer / WhatsApp
In verband met de behandelingen ben ik het beste via WhatsApp te bereiken:
06-18320588.

Liever bellen? Spreek dan even mijn voicemail in, of mail of WhatsApp mij om even terug te bellen. 

Heb je interesse of een vraag, en wil je liever eerst nog even overleggen? Of kan je nu in mijn kalender geen geschikt momentje vinden voor jou? 

Stuur mij dan even een WhatsApp en dan kijken we samen naar wat er buiten de onderstaande planner om nog wel mogelijk is: 06-18320588.

i.v.m. dat ik ook regelmatig door buitenlandse ‘spam’ telefoonnummers word gebeld via whatsapp, heb ik de optie geblokkeerd. Mocht je whatsapp bericht ook niet bij mij aankomen, dan kan je mij het beste even mailen.

Vind je e-mailen sowieso fijner? Stuur dan een e-mail naar jessica@puurjessica.nl

Voeg je header hier toe

Wat is bootcamp?

Een bootcamples is in een groep sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een instructeur. Mijn bootcamplessen worden op een makkelijke en laagdrempelige manier gegeven zodat het voor iedereen te volgen is, met een mix van eigen materialen en materialen uit de omgeving.

De bootcamples bestaat uit 10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet. De oefeningen worden laagdrempelig gemaakt, voor ieder niveau is er een eigen uitdaging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet mee kan komen, de instructeurs hebben oefeningen voor iedereen. Voorbeelden zijn onder andere knieën hoog houden terwijl je door de ladder loopt die op de grond ligt, zo snel mogelijk rennen om pionnen, trekken aan een touw, springen op hoge objecten zoals een strobaal en het trainen van je schouders met een pumpset en kniebuigingen (squats) met een tas met gewicht of met een pumpset. De oefeningen worden elke week afgewisseld. Hierdoor word je fitter, sterker en krijg je een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

Review

wat deelnemers zeggen

Sara (45)

TUIL

Het voelt niet meer als een verplichting, maar ik sport nu omdat ik dat gewoon wil.

“De bootcamp vind ik erg leuk omdat het lekker buiten is en ik mezelf kan uitdagen om steeds weer op zoek te gaan naar wat ik fysiek aankan. Wat ik daar enorm motiverend aan vind, is dat ik merk dat ik sterker word en dat mijn conditie verbetert als ik het wat langer doe. Er zijn ook altijd alternatieven als een oefening erg zwaar is. Je traint dus op je eigen niveau maar toch met een groep, heel gezellig. Ik kan de lessen van Yessica aanraden aan iedereen die zich niet thuis voelt in een sportschool tussen flitsende pakjes en strakke fitbody’s. Hier kun je gewoon lekker jezelf zijn en plezier hebben in het sporten samen met andere vrouwen. De sfeer is erg ontspannen en niemand kijkt je raar aan als je even niet mee kan komen. Je bent er voor jezelf en niemand die daar wat van vindt.”

De instructeurs

DESIREE

JESSICA

Voor wie?

Ik probeer samen met de instructeur elke week weer een gezellige en veilige omgeving te creëren voor iedereen ongeacht je huidige fitness niveau, of je nou getraind bent of nog nooit hebt gesport. De les is dus voor iedereen geschikt en ik beloof je dat er niet wordt “gedrild” door de instructeur. Wil je niet meteen heel zwaar beginnen? Dan kan je deze les ook gewoon meedoen! Je kan het zo zwaar voor jezelf maken als je wil, de instructeur kan je hierbij helpen.

50% effectiever door HIIT

Bootcamp is een HIIT les, wat de laatste jaren steeds populairder is geworden omdat je hier sneller resultaten mee boekt. HIIT betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt. Hierdoor bouw je dus ook veel sneller je conditie op en door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden gratis proefles Bootcamp

Aanmelden 10 lessen Bootcamp​

De les word doorlopend gegeven maar voor de Bootcamp is er vanaf 10 en 11 mei 2022 een nieuw instapmoment voor nieuwe deelnemers. Het gaat om de volgende lesmomenten:

  • woensdag om 19:30 in Neerijnse bos
    – door Desiree
  • donderdag om 19:00 bij de Ijsclub in Hellouw
    – door Jessica

Als je in de week van 10 mei niet meteen kan starten is dat niet erg, maar het is wel aan te raden, of om maximaal 1 week later te starten.

De kosten voor op de leslocaties zijn €75,- voor 10 lessen en je krijgt nog 1 les extra cadeau als je instapt vanaf de week van 10 mei. Je kan de lessen vanaf de start 20 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken.

Meld je aan via het formulier.

De bootcamp wordt gegeven op:

  • woensdag in en rond het bos van Neerijnen en Waardenburg gegeven
  • donderdag om 19:00 uur bij de Ijsclub DES in Hellouw
 

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de bootcamples ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan!

Er zijn nog 9 plekken vrij voor de woensdagavond
Er zijn nog 8 plekken vrij voor de donderdagavond

Vorig jaar ging het heel snel met de aanmeldingen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol = vol.

* dit veld is verplicht
Let op: nadat je op de aanmelden knop hebt gedrukt, kan het heel even duren voordat je wordt doorgestuurd naar de volgende pagina.

Scroll naar boven